Deutsch
English
Română
Magyar

Produse

BestHotels.ro

BestHotels.ro îşi propune să vină în ajutorul celor care călătoresc, fie în concediu fie în interes de serviciu, printr-o bază de date cu toate hotelurile şi pensiunile din România. Site-ul îşi propune ca prin câteva click-uri să puteţi vizualiza hotelurile şi pensiunile din zona de destinaţie şi chiar o situaţie a camerelor disponibile. 

În viitor BestHotels.ro va implementa şi un serviciu de rezervari online, bazându-se pe experienţa în domeniu a echipei care a creat soluţia pentru management hotelier, Vilicotel.

Vilicotel

Compania Ambo Systems a lansat pentru piaţa românească aplicaţia software pentru management hotelier, Vilicotel. Aplicaţia are o serie de elemente inovative, fiind unică în raport preţ/funcţionalitate pentru piaţa românească. De altfel, deviza proiectului Vilicotel este „Best quality for a fair price“, iar programele de update şi mentenanţă asigură investiţiei un viitor garantat.


In momentul de faţă aplicaţia Vilicotel se bucură de un real succes pe piaţa din Austria fiind utilizat cu succes în peste 50 de unităţi hoteliere de diverse mărimi.

Vilicorest

Programul Vilicorest a fost dezvoltat de compania Ambo, prima versiune a programului apărând pe piață în prima jumătate a anului 2011.
Specificațiile funcționale au fost gândite împreuna cu parteneri din industria HoReCa, parteneri care au o vastă experiență în managementul unităților din acest domeniu.
Acordăm o mare importanţă proceselor esenţiale, luând în calcul toate posibilităţile şi scenariile care pot să apară în activitatea de zi cu zi a restaurantului dumneavoastra.

Practic, Vilicorest este o soluție modulară pentru restaurantul dumneavoastră acoperind întreg procesul de servire a clientului, de la rezervare, trecând prin faza de comandă și onorarea comenzii și ajungând în final la încasare.

VilicoTab

Preluarea comenzilor de la clienti nu a fost niciodata mai simpla!

VilicoTab este o aplicatie bazata pe platforma android, care permite ospatarilor sa preia comenzile simplu si rapid, utilizand o tableta.

Pe langa functia de preluare comenzi, aplicatia mobila Vilicotab, va permite sa realizati gruparea meselor in cazul grupurilor sau vizualizarea rezervarilor din ziua curenta.

 

Snowregion

Snowregion.at, site dezvoltat de compania Ambo Consulting, se adresează iubitorilor de sporturi de iarnă, in general. Conceput exclusiv pentru zona turistică din Austria, site-ul înglobează patru mari regiuni atât pentru cei intesați de practicarea sporturilor de iarnă cât și pentru pentru cei care doresc să își petreacă vacanța la munte. Cele patru regiuni sunt: Ausseerland, Obertauern, Schneebarenland și Zaughensee.

Site-ul îşi propune ca prin câteva click-uri să puteţi vizualiza atât hotelurile, pensiunile și camping-urile din zona de destinaţie precum și informații despre pârtiile de schi aferente. Snowregion.at vă oferă informații complete despre disponibilitatea camerelor și posibilitatea de a face rezervări direct online.

Ambo3Dscan

V1.0 ambo3Dscan este o versiune light a software-ului 3D Scanner Object dezvoltat de AMBO pentru Windows / XP/Vista/7/8/8.1.

Principalele caracteristici ale ambo3Dscan:

- Full Obiecte 3D capabilități de scanare

- Imagini în timp real de la RGB și camera IR;

- Vedere la Real de scanare și modelul de vizualizare;

- Manipularea modelului scanate 3D:

- Standard roti, traduce, scară manipulare operațiuni 3D;

- Eliminarea părțile nedorite de la modelul de scanat cu ajutorul procedurii de tăiere plan;

- Măsurători precise instrumente: instrument distanță, care delimitează instrument cutie;

- Export scanate model în diferite formate 3D: obiect, STL, XAML, X3D;

Ambo3Dscan Copyright (C) 2013-2014 AMBO     Download Kit

ambOPR

ambOPR (ambo Optical system for Part Recognition) este un sistem integrat destinat recunoasterii obiectelor 3D.

Sistem este alcatuit dintr-o camera 3D si un o solutie software proprie.

Datele achizitionate prin intermediul camerei 3D la trecerea aceteia peste o banda transportoare sunt transferate catre computerul central unde sunt preprocesate (filtrate, corectate, etc) si apoi procesate printr-un algoritm dedicat de procesare a imaginii.

In urma acestui proces obiectele detectate sunt comparate cu un set predefinit de modele 3D si sunt obtinute seturi de rezultate. Rezultatul final este un fisier de coordonate care este utilizat de catre un robot in vederea localizarii si manipularii obiectelor d pe banda transportoare.

Acets sistem integrat este utilizat in prezent ca si componenta de baza intr-o masina automata de sudura, produsa de firma Zeman GmBh, Austria.

amboSort

amboSort este un sistem integrat pentru controlul calitatii. Sistemul foloseste o camera 3D in vederea achizitionarii de date si analizeaza obiecte 3D in vederea sortarii acestora conform unor criterii prestabilite.

Produsul este folosit in prezent in vederea controlului dimensiunilor 3D a pieselor metalice si pentru a sorta aceste piese conform cu specificatiile date.

amboPick

amboPick este o aplicatie de localizare, prin intermediul careia un sistem integrat bazat pe o camera 3D identifica si manipuleaza diverse obiecte aflate pe un palet.

Acest sistem poate fi utilizat in combinatie cu produsul amboSort, avand ca scop completa automatizare a procesului de control al calitatii.

Ultimele știri

Vizitați-ne la expoziția CeBIT 2018, la Hanovra, în perioada 11-15 iunie

În martie anul acesta, AMBO va participa la ediția 2018 a expoziției CeBIT Global Event care va avea loc la Hanovra.

 

AMBO va participa la CeBIT 2015

Compania AMBO va participa și anul acesta la cea mai importantă expoziție din industria IT, CeBIT 2015.

 

AMBO va participa la CeBIT 2014

Compania AMBO va participa și anul acesta la cea mai importantă expoziție din industria IT, CeBIT 2014.

 

Produse proprii

  • Program hotelier, management hotelier, hotel software: Vilicotel Hotelmanagement
  • Housing/accomodation in hotel/pension/villas

Facebook

Gitex Technology Week 2018

Cebit 2018 Hannover

Hannover Messe 2017

Certificări

  • ISO 9001
  • Microsoft Certified Partner

Echipa noastră

Adam Boer Adam Boer
CMO şi CHRO
Botond Boer Botond Boer
CEO şi CFO
Szilárd Megyesi Szilárd Megyesi
CTO
Cristian Deac Cristian Deac
Project Manager, Java
Stelian Mătase Stelian Mătase
Teamleader, 3D
Tamás Ruff Tamás Ruff
Project Manager, Java
Geza Vanyo Geza Vanyo
Teamleader, Java
Marius Zubac Marius Zubac
Project Manager
Eva Pollac Eva Pollac
Sales Manager
 
 
Tipp: Online PR & Pressemitteilung als Seo-Konzept - Ihre Pressemitteilungen in den Medien Kostenlos und effizient!