Deutsch
English
Română
Magyar

Termékek

BestHotels.ro

A BestHotels.ro célja, hogy Románia teljes szálloda és panzió adatbázisának létrehozásával azon személyek segítségére siessen, akik magán vagy üzleti céllal utaznak. A honlap célja, hogy néhány kattintással megtekinthetők legyenek az úti cél környéki szállodák és panziók, valamint a szobák hozzáférhetősége.

A jövőben a BestHotels.ro be fog vezetni egy on-line foglalási rendszert is, felhasználva a Vilicotel szálloda menedzsment szoftvert megalkotó csapat e területen gyűjtött tapasztalatait.

Vilicotel

Az Ambo Systems vállalat a romániai piacra dobta a Vilicotel nevű szálloda menedzsment szoftverét. Az alkalmazás számtalan innovatív megoldást tartalmaz, és az ár/funkcionalitás aránya egyedivé teszi a román piacon. A Vilicotel projekt mottója ”Legjobb minőség kedvező áron”, valamint a frissítő és karbantartó programok egy garantált jövőt biztosítanak a befektetésnek.

Jelen pillanatban a Vilicotel alkalmazás jelentős sikernek örvend az osztrák piacon, több mint 50 különböző méretű vendéglátó egység használja sikerrel.

Vilicorest

A Vilicorest programot az Ambo fejlesztette ki, a szoftver első verziója 2011 első felében jelent meg a piacon.

A funkcionális specifikációk a HoReCa ipari partnerekkel eggyüt voltak kidolgozva, partnerek, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek az igazgatási egységek területén. Nagy hangsúlyt fektetünk az alapvető folyamatokra, figyelembe véve az összes lehetőséget, és elképzelhető problemákat amelyek felmerülnek nap mint nap az étteremben.

Alapvetően, Vilicorest egy moduláris megoldás a vendéglőben, amely lefedi  az egész ügyfélszolgálati folyamatot, a foglalástól, keresztül menve az ellenőrzési szakaszon és a megrendelés teljesítésén és a végén elérve a fizetési módszerig.

VilicoTab

Atvenni a megrendelést az ügyfelektől  még soha  sem volt ilyen egyszerű! 

VilicoTab egy olyan alkalmazás, amely az Android platformot hasznalja, amely lehetővé teszi a pincéreknek, a megrendelések gyors és egyszerű atvetelet egy tablettát hasznalva.

A rendelések felvétele funkciója  mellett  ,  a Vilicotab mobil alkalmazás lehetővé teszi, az asztalok csoportositasat csoportos étkezés eseten, vagy megtekinthetoek az aktuális napra szóló foglalások is.

 

Snowregion

 

Snowregion.at, weboldalt az Ambo Consulting által volt kifejlesztve, általában a téli sportok szerelmeseinek szól. Kizárólag Ausztria turisztikai egyik terülétnek volt kifejlesztve, az oldal négy fő régiót foglal magába,  azok számára akik szeretik a téli sportokat és szeretnének a szabadságukat a hegyekben eltölteni. A négy régió: Ausseerland, Obertauern, Schneebarenland și Zaughensee.

A honlap célja, hogy néhány kattintással megtekinthetők legyenek az úti célhoz tartozo környéki szállodák , panziók és camping-ek,  valamint informaciók is találunk a sípályákrol. Snowregion.at teljes körű tájékoztatást nyújt a szobák hozzáférhetőségéről és esélyt ad könnyen szobát  lefoglalni.

Ambo3Dscan

Ambo3Dscan v1.0 egy könnyű változata a 3D Object Scanner Software-nek amely az AMBO által volt fejlesztve - Windows / XP/Vista/7/8/8.1.

 

A főbb jellemzői a ambo3Dscan-nek:

- Full 3D objektumok szkennelési képességek

- Real idejű képek RGB és IR kamera;

- Real view vizsgálat és a modell vizualizációs;

- 3D-s szkennelt modell manipulacioja:

- Szabványos forgatas, fordítas, skála 3D műveletek, manipuláció;

- A nem kívánt részek eltávolítása a beolvasott modellt metszősík eljárás;

- Pontos mérések eszközök: távolság eszköz befoglaló téglalapot eszköz;

- Exportalt modelleket beolvas különböző 3D formátumokban:. Obj,. STL,. XAML,. X3D;

Ambo3Dscan Copyright (C) 2013-2014 AMBO      Download Kit

ambOPR

Az ambOPR (ambo Optical system for Part Recognition) egy integrált megoldás 3D testek, elemek felismerésére.

A rendszert egy 3D kamera és a hozzá tartozó kép-feldolgozó software alkotja.

A optikai eszköz által előállított adat, melyet az elemeket szállító szalag fölött elhelyezve regisztrált, a fő számítógépre lesznek továbbítva ahol sor kerül az előfeldolgozásra (szűrés, korrigálás stb.) ezután a képfeldolgozó láncnak megfelelően a végleges feldolgozásra.

A feldolgozásból származó adatokat, elemeket, összehasonlítva az elvárt elemek halmazával, előállításra kerül egy sor lehetséges megoldás.

A végleges eredmény egy koordinátákat tartalmazó fájl, amelynek segitsegevel a kezelő-robotkar a szállító szalagon beazonosítja a kívánt elem helyzetet és így azt fel tudja emelni.

Ezt az integrál rendszert jelenleg a Zeman GmBH által fejlesztett automatizált hegesztő rendszer használja.

amboSort

az amboSort egy minőségirányítási integrált rendszer. Egy 3D kamera által rögzített adatok segitsegevel elemzésre kerülnek az elemek, amelyeket ezután bizonyos kritériumok alapján külön válogat. A rendszert jelenleg fémelemek méret alapján történő rendszerezésénél alkalmazzák. 

amboPick

Az amboPick egy elem lokalizációt beazonosító applikáció, amely egy 3D kamerán alapuló integrált rendszer segitsegevel egy palettán elhelyezett halmazból, választja szét és emeli ki a soron következő elemet. A rendszer összeköthető az amboSort rendszerrel így az teljesen automatizálható.

Legújabb hírek

Join us at CeBIT 2018, June 11-15

[Translate to hu:] This June, AMBO will join the 2018 edition of the CeBIT Global Event to take place in Hanover.

 

AMBO a CeBIT 2015 kiállításon

Az idén márciusban is képviselve lesz az AMBO cég a CeBIT 2015-as kiállításán, amely a legfonotosabb kiállítás az IT...

 

AMBO a CeBIT 2014 kiállításon

Az idén márciusban is képviselve lesz az AMBO cég a CeBIT 2014-as kiállításán, amely a legfonotosabb kiállítás az IT...

 

Saját termékek

  • Szálloda menedzsment alkalmazás: Vilicotel Hotelmanagement
  • Szálláshelyek szállodákban, panziókban, villákban

Facebook

Gitex Technology Week 2018

Cebit 2018 Hannover

Hannover Messe 2017

Tanusítványok

  • ISO 9001
  • Microsoft Gold Certified Partner

Csapatunk

Adam Boer Adam Boer
CMO és CHRO
Botond Boer Botond Boer
CEO és CFO
Szilárd Megyesi Szilárd Megyesi
CTO
Cristian Deac Cristian Deac
Project Manager, Java
Stelian Mătase Stelian Mătase
Csapatvezető, 3D
Tamás Ruff Tamás Ruff
Project Manager, Java
Geza Vanyo Geza Vanyo
Teamleader, Java
Marius Zubac Marius Zubac
Project Manager
Eva Pollac Eva Pollac
Sales Manager
 
 
Tipp: Online PR & Pressemitteilung als Seo-Konzept - Ihre Pressemitteilungen in den Medien Kostenlos und effizient!